Välkommen till Änkebetraktelser

Om mig

Vem är jag?

Jag heter Pernilla och mitt i livet 36år gammal blev jag änka. Min make Robert avled 1 Februari 2022 efter en mycket kort tids cancersjukdom. Vi fick knappt 11år tillsammans, de sista fyra som äkta makar. Tillsammans har vi en son som heter Linus, han är född 2012.
Livet har gått vidare och idag är vi åter tre i hushållet och varannan vecka är vi så många som fem. Vi har även två hundar, höns och ett par hästar hemma på gården.
Förutom hästar och hundar som upptar min fritid, så tycker jag om att skriva. Intresset för att skriva har funnits länge, men jag har inte gett mig själv tid att odla det intresset.

Vad skriver jag om?

Den här bloggen startade jag med tanken att kan jag hjälpa en enda person som är i samma situation som mig, då är det värt det. Kan jag få en människa att må lite bättre och hjälpa den personen en bit längs vägen, ja då är det värt det! Bloggen innehåller mina tankar och funderingar om vardagslivet och utmaningar som nybliven änka. Jag skriver om sorg, glädje och hur man får livet att gå vidare efter ett stort trauma. Personlig utveckling är ett mycket intressant ämne, jag tror alla kan bli en bättre version av sig själv bara man vill. Jag hoppas ni vill hänga med på min resa, och jag blir jätte glad när ni, mina läsare, tar kontakt genom kommentarer eller via facebook.

Välkommen att följa min sida på facebook som heter @ankebetraktelser . Där publiceras automatiskt en länk till varje nytt inlägg på bloggen. Ni hittar mig även på instagram under samma namn. Jag kontaktas enklast via sociala medier.

Vi hörs!