Glada Vappen!

Ja, så var sista dagen av April här. Mars gick fort, den var ungefär 4 dagar lång, April gick ännu fortare och var nog max 3 dagar skulle jag tro. I alla fall är det lite så det känns, jag har inte hunnit med alls. Men det är skönt att våren är påväg, värmen kommer snart och ljuset har återvänt.

Våren är vacker, det grönskar sakta men säkert, vårens blommor kryper fram och visar stolt upp sina färgglada kronblad. Sen finns förstås vårens baksida, pollen. Ja som allergiker är våren inte alltid fullt ut så njutningsfull. Men man får helt enkelt stå ut och glädjas åt det vackra.

Just nu i skrivande stund sitter jag ute i solen vid en liten brasa. När den brunnit ner till glöd så blir det lite korvgrillning. En alldeles lagom valborgskväll om jag får säga det själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s