Födelsedag, den andra

Idag är det Roberts födelsedag, den andra i ordningen som han inte längre är närvarande. Vi har aldrig firat speciellt mycket när det kommer till födelsedagar. Men när man får lite annat perspektiv på livet så får man nog konstatera att man ska vara glad så länge man får fira sin födelsedag. Alternativet är ju liksom ingen höjdare, så valet mellan att bli äldre eller att vara död är nog i de flesta fall rätt enkelt.

Min cancersjuke vän avslutar alltid sina inlägg med – Until further notice, celebrate everything. Ta tillvara och fira allt som går att fira. Så länge du får privilegiet att kunna fira, gör det!

Hur du väljer att fira saker i ditt liv, det är upp till dig, du gör det så klart på ditt vis. Om vi har möjlighet känna tacksamhet och glädje i livet, varför låta bli? För det är fan så mycket roligare att vara glad än ledsen/arg/besviken/missunnsam/likgiltig.

Grattis på födelsedagen Robert! Idag är det din dag och var du än är så hoppas jag att du firar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s