Böcker,böcker,böcker

Vet ni vad jag tänker göra i påsk?

Jag tänker minsann läsa en hel hög med böcker. Ikväll passade jag på att besöka stadens bibliotek och ut kom jag med famnen full.

Biblioteket är en guldgruva, ofta bortglömd sådan. Att läsa en bok är långt mer stimulerande än att scrolla sociala medier eller slötitta på netflix. Bokens värld är nästan som drömmarnas värld, i alla fall om man läser skönlitteratur. Jag föredrar lättsamma feelgood romaner, gärna med en portion humor.

Påskhelgen närmar sig med några extra lediga dagar, det utlovas fint väder så det blir kanske inte riktigt bara med näsan i en bok. Men ett par böcker ska jag nog hinna med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s