Äntligen

Nu har jag äntligen fått mitt kennelnamn godkänt, jiiihuuu!!

Att föda upp hundar, eller rättare sagt terriers, jack russell terrier har länge funnits som en liten dröm. En grej på listan över saker jag vill göra i livet. Min förra hund Bubblan var en helt underbar individ, men absolut inget avelsmaterial eftersom hon hade en del exteriöra avvikelser som man inte önskar. Dessutom blev hon tidigt kastrerad pga att hon mådde väldigt dåligt under och efter löptiden.

Nåväl, när Ronja kom in i bilden så vaknade åter drömmen om kennel. Jag gick uppfödarkursen hos finska kennelklubben och därefter ansökte jag sen om mitt kennelnamn. Efter lång väntan så har nu Terrieristens Jack Russell sett dagens ljus.

Det dröjer ännu ett tag innan det blir någon valpkull, men vi är ett stort steg närmare i alla fall.

Varför blev det då Terrieristens? Ja, dessa underbara små pälsklädda varelser är helt enkelt små terrorister. Levnadsglada, aktiva, terroriserande terriers blir skämtsamt så kallade Terrierister.

Ronja är min älskade lilla terrierist och småningom ska hon förhoppningsvis bli mamma till ett helt knippe små terrierister.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s