Nytt år

2022 var ett minst sagt omtumlande år, vi har levt ett helt år utan att ha Robert hemma hos oss och snart har ett helt år gått sedan han lämnade jordelivet. Mycket har hänt, mycket har förändrats och livet är en hel del annorlunda idag. Jag måste säga att 2022 började med att ge mig ett helt lass citroner, men jag har gjort lemonad av dem.

Nu går vi in i 2023 med öppen famn och vilken start på det nya året, galet fint väder måste jag säga. Solen har lyst hela dagen, nu är det sen eftermiddag och skymningen börjar falla. Jag har gymmat och promenerat i solskenet efter en skön sovmorgon (med avbrott för att släppa ut ponnyer, men det är rätt skönt att krypa ner i sängvärmen igen när man kommer in). Medan jag var på gymmet idag funderade jag en hel del över det kommande året. Träningen är en självklar del av mitt liv, jag vill också ge mig själv mer tid till att både skriva och läsa böcker. Allt detta handlar om rutiner och självdiciplin, kanske inte punkten läsa böcker, det går av sig själv, men de andra två. Att faktiskt se till att ta sig tiden för att framför allt skriva, men också träna. Ge mig tid att träna utan att ha tidspress, utan att känna att jag redan i tanken är på väg till nästa grej på listan.

Vi får se hur det går, men redan det att tänka aktivt på förändring betyder att första steget är taget.

En fantastiskt fin nyårsdag i frostigt solsken sätter ribban för ett fantastiskt 2023, nu är det bara att åka med!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s