Uppskatta livet

Just i skrivande stund ligger jag på soffan med en hund vid sidan. Jag känner stor tacksamhet till livet, jag har det bättre än någonsin tror jag. Alla jävligheter som kommit min väg till trots så är jag tacksam över livet och vad det ger mig.

Idag har vi gått en kall men mycket vacker promenad vid kastelholms golfbana. Det är en otroligt vacker miljö att promenera i, off season så är man alldeles ensam med den vackra utsikten över slottssundet. Jag är glad att jag kan promenera, jag kan uppleva och jag får göra det tillsammans med de jag älskar.

Helgen har även bjudit på ett nytt projekt, hönshus… Ett solklart bevis på att man ALDRIG ska säga aldrig.. för jag skulle minsann inte ha höns! Men nu är det hönshus på gång och så snart det är färdigt så ska de hämtas. Och jag är rätt säker på att jag kommer uppskatta även hönsem vad det lider.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s