Förändring i livet

Jag såg detta citat på facebook för någon dag sedan. Det träffade mig rakt i hjärtat. Jag tvingades till stor förändring i livet, jag valde det inte själv. Jag kastades rakt ut i ovisshet och en helt ny värld. Bara att gå igenom det stora traumat att förlora den som står dig närmast till en dödlig sjukdom är en pärs. Men utöver att hantera sorg och smärta så står du plötsligt naken inför ett helt nytt liv. En helt ny livssituation som innebär stor förändring.

Jag ska inte sticka under stol med att mycket varit väldigt jobbigt. Ovisshet är det som varit värst eftersom jag dessutom är en person som måste ha koll för att må bra. Det värsta i min livsförändring var att tappa kontrollen, att inte få styra över min egen situation. Men sakta mak så kunde jag åter ta kontrollen över mitt liv och börja skapa mitt nya liv. Börja om på nytt. Det är inte ett blankt papper när man börjar om på nytt mitt i livet, där finns en hel del klotter att navigera runt. Men ursäkta mitt språk, satan så bra det kan bli bara man följer sitt hjärta och bjuder in livet. Jag har det otroligt bra och jag älskar mitt liv jag lever nu. Jag är otroligt glad att jag vågade följa mitt hjärta.

Våga omfamna förändring i livet, våga starta om på nytt när livet jävlas med dig. Det blir bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s