Lilla My

Jag identifierar mig ofta med karaktären Lilla My från Mumindalen, hon är en argsint liten sak och jag kan ibland känna mig precis som henne. När propparna går och det nästan ryker ur öronen så hör jag den ilskna finlandssvenska rösten från Lilla My i mitt huvud. Så skönt det skulle vara att kunna ha ett utbrott likt henne, att få argsint idiotförklara omgivningen och bita närmsta offer i benet. Men man får ju helt enkelt försöka lägga band på sig och hålla den där My på insidan, ibland lyckas det bättre, ibland sämre men jag lyckas i regel hålla mig från att bitas i alla fall. De som känner mig väl vet om min likhet med Lilla My, ibland händer det att jag även går under smeknamnet My.
Men det finns ändå stora skillnader mellan mig och Lilla My, jag går inte klädd i röd klänning och jag har inte en tofs mitt på huvudet. Men jag bär gärna kläder med motiv av Lilla My, hon är för alltid min idol!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s