Lära om

Jag har köpt mig en ny dator, en Chromebook. Under alla år jag använt datorer så har jag alltid använt en vanlig PC med Microsoft Windows operativsystem. Varje gång en ny version av Windows kommit har jag haft psykbryt i minst en månad innan jag blivit vän med det nya. Jag är en inbiten vanemänniska och vissa saker har jag svårt för att ändra på. Men nu har jag alltså köpt en chromebook, med ett helt annat operativsystem än windows. Det kommer krävas en hel del tid och tålamod innan jag är vän med min nya skrivdator. För jag har köpt den för att använda till mina skrivprojekt och inget annat. Så vill jag skriva så måste jag bli vän med ”fanskapet”. Det påverkar mitt skrivande en del just för stunden, men jag vet att jag måste tvinga mig för att lära mig det nya.

Varför köpte jag då en Chromebook och inte en dator med windows som operativsystem? Ja, jag kan inte riktigt svara på det. Jag ville ha en liten smidig dator, men inte för liten. Jag ville inte lägga en förmögenhet på den och där någonstans landade det i att bli en Chromebook. Så nu är det bara att lära älska det nya! Allt handlar om inställning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s