Morsdag

Idag är det Morsdag i Finland. Redan i fredags fick jag hårda instruktioner av Linus att inte gå in i hans rum, det var hemlighetsmakeri på gång. Igår frågade han hur jag vill ha mitt kaffe och om jag inte kunde ta lite sovmorgon idag. Jag är alltid uppe tidigt och även om Linus är morgontidig så är jag nog oftast uppe före honom nu för tiden.
Jag vaknade vid kl.6 och låg i sängen och funderade om jag skulle våga stiga upp eller om jag får bannor då. Men när klockan blev mot halv sju så började hundarna röra på sig och ville ut och kissa, ärligt talat så var även jag i behov av ett toalettbesök.

När Linus hörde att jag var uppe så kom han också ut i köket och började koka kaffe, jag smet iväg ut och gav frukost till hästarna under tiden. Så efter att hästar och hundar fått mat blev jag serverad kaffe i sängen och så fick jag en jättefin present.

Jag fick en blommanfördagen som de frösått och odlat i skolan, till det var ett jättefint kort med skötselråd på baksidan. Ska plantera om den i lite större kruka och sen bara frostrisken är över ska den få komma ut och bo på altanen, kanske den rent av får klättra längs en stolpe på paviljongen.

Jag önskar en fin Morsdag till alla mammor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s