Födelsedagen

Idag skulle Robert fyllt år, det är hans födelsedag. Vi har aldrig firat födelsedagar i någon större utsträckning när det kommer till oss vuxna. Vi har ätit lite god middag och haft något gott till efterrätt.. ibland bara ett muffins eller något annat smått.
Känns just idag skönt att vi haft på det viset, det blir inte en så stor grej. Även om man nog kanske ska fira och uppskatta även små saker i livet, för man vet aldrig när det är sista gången.

Känslorna är blandade idag, och jag har glömt bort att fundera över hur jag ska göra gentemot Linus idag. Ska vi uppmärksamma pappas födelsedag, eller ska jag bara låta den glida förbi. Jag har några timmar på mig att fundera över saken. Samtidigt så vet jag att Linus kan bli upprörd om han senare kommer på att det varit Pappas födelsedag och vi inte firat.

Det är många såna här beslut som jag som vuxen och mamma måste ta, det är inte alltid så enkelt och självklart. Men jag tror jag köper en liten tårta, så kan vi fira Robert ikväll. Det passar bra, för ikväll ska jag ha möte om framtida planer med Droskans chaufförer, och lite tårta till kaffet för att fira Droskans grundare är väl på sin plats!

Bjuder på en bild av fjolårets muffins-firande! Grattis på din dag Robert, vi saknar dig!

En reaktion till “Födelsedagen

  1. Jag har inte haft kraften att läsa bloggar på ett tag, så nu är jag här och läser ikapp. Jag hoppas ni fick en fin dag tillsammans! Alla de där första gångerna sägs ska vara det svåraste i det nya livet utan den älskade fysiskt på plats.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s