Vårsäsong

Nu blir det tidiga morgnar, och även tidiga kvällar för mig. Säsongen på jobbet har börjat smyga igång, och det känns fantastiskt roligt. För er som inte vet så jobbar jag på en däck och serviceverkstad. Nu är det dags för högsäsong med sommardäcken som ska på alla bilar. Jag älskar säsongerna, även om de suger musten ur en mot slutet. Jag gillar det höga tempot och när det är mycket att göra. Så klart skulle det inte vara roligt om det vore så hela tiden, men några veckor på våren och några på hösten, det är roligt!

Det är underbart med vårsolen som berikar oss alla nu. Vinden är ännu kall, men solen värmer så otroligt skönt. Det kommer nya små vårtecken alla dagar nu. Jag tar alltid en kort promenad på lunchen med den yngre hunden som är med mig på jobbet. Det är skönt och det ger energi till att fortsätta resten av arbetsdagen.

Just nu kommer tiden och energin till skrivandet att bli lite lidande. Men det gör ingenting, för jag trivs och har roligt. Ni får säkert nöja er med lite färre inlägg de närmsta veckorna, men någon liten tanke dyker alltid upp som behöver uttryckas i skrift.

Det är viktigt att man trivs med livet, arbetet är en mycket stor del av det. Trivs man inte med det man gör, om det är pest att åka på jobb, då behöver man fundera lite extra. Varför trivs jag inte? Vad kan jag göra åt det? För ni kommer ihåg att det där med att gunga inte är någon bra idé (se mitt tidigare inlägg här om ni inte läst det)

Nu ska jag starta min dag, klockan är 5.30 och snart är det dags att gå ut till stallet. Jag önskar er alla en fin dag där ni trivs med livet och får lite solsken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s