Tidsbrist och tack

Ja hörni, den här ”tanten” har börjat jobba igen och den här veckan innehåller en hel del extra aktiviteter, så nu har jag inte hunnit skriva något vettigt inlägg till er att publicera denna onsdag morgon. Jag har inte riktigt något bra ämne att beröra just ikväll när jag sitter framför datorn, så nu kommer ni bara att få ett kort litet inlägg från mig. Tisdagen lider mot sitt slut och även min energi börjar ta slut för idag.

Men kära läsare, en sak vill jag passa på att skriva, och det är ett varmt tack till alla er som läser. Jag är helt chockad vissa dagar över hur många som besöker min sida och läser mina inlägg. Jag blir också oerhört glad för de fina kommentarerna som ni lämnar både här och på facebooksidan. Tack till er alla!

Så med det sagt vill jag önska er en fantastisk och kärleksfull dag var ni än är, och vad ni än gör.

3 reaktioner till “Tidsbrist och tack

  1. Känn aldrig press att skriva, då blir det inte bra och slutar bara i prestationsångest.

    Själv föredrar jag faktiskt korta inlägg, för att det ger mig själv tid att reflektera och ta in. Så tänk inte att du måste skriva långt. Det är dina ord, din berättelse, som du formar efter ditt liv och ditt mående. ❤️

    Gilla

    1. Nej då, däremot så blir det ofta ganska långt när jag skriver, för när jag väl har något att skriva om så bara rinner det iväg. Sen får jag redigera och korta ner istället. Men det var en ny känsla att inte ha något speciellt att skriva om just igår. Idag är en ny dag och nu finns nya saker att skriva om!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s