Idag är ingen vanlig dag

Nej, idag är det ingen vanlig dag för idag är det Linus födelsedag! Hurra, hurra, hurra!

Idag fyller Linus år, hans första födelsedag utan sin pappa. En glädjens dag som förstås kantas av en sorg och saknad. En ny sorts födelsedag, för det saknas i vårt fall inte bara en person kring bordet, utan det är två som fattas i år. Pappa Robert är förstås den viktigaste, men alla lämnar ett tomrum efter sig när de går.

Barn är ändå fantastiskt duktiga på att hitta glädjen. För det är roligt att fylla år, även om man saknar sin pappa. Vi ska ha kalas, vi ska fira med tårta och ballonger för 10år, det fyller man bara en gång! Kanske vi till och med tar fram de små finkopparna med guldkant, så gästerna måste dricka minst tre koppar kaffe för att det ska motsvara en hederlig mugg eftermiddagskaffe. Födelsedagsbarnet har dessutom beställt både mammas smörgåstårta och jordgubbsgräddtårta.

Det kommer bli många ”första gången” framöver, alla större händelser, högtider och bemärkelsedagar kommer att firas utan pappa Robert för första gången. Men med ballonger, serpentiner, finkoppar, servetter, gäster, presenter och tårta, ska vi nog få till en fin födelsedag trots att det är första gången vi gör det utan pappa, och utan ”Jan-banan” som också fattas kring vårt bord. ❤ Men deras energi kommer att vara närvarande, för de är också bjudna på kalas!

Grattis på 10års dagen älskade Linus! 🥳

En reaktion till “Idag är ingen vanlig dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s